© 2018 by CASH - Cryptocurrency, Advies, Support & Handel

ICO's

De markt van initial coin offerings is extreem toegenomen. Er komen veel nieuwe projecten in veel verschillende markten uit. Het kopen van tokens voor ze de markt op gaan kan zeer lucratief zijn. Wanneer een project daarentegen niet slaagt heb je geïnvesteerd in een project dat geld kost in plaats van oplevert. Om erachter te komen wat de kans van slagen is, is een gedegen onderzoek nodig.

Een aantal factoren die belangrijk zijn, kunnen bijvoorbeeld zijn de toegevoegde

waarde op het huidige aanbod. Welke concurrentie is er reeds en welke personen

gaan het maken. Zijn ze ervaren genoeg om het project te doen slagen binnen de verwachte termijn. Een ico kent vaak verschillende stadia waarin het mogelijk is de

tokens te kopen. Dit kan  tijdens een algemene verkoop of zelfs nog daarvoor. Hoe vroeger je bij een project aansluit hoe meer tokens je vaak hebt. Een voordeel dus dat zich soms direct al uitkeert wanneer het project op de openbare exchange komt.

Ons doel is met een team van kenners de beste projecten te analyseren en zo vroeg mogelijk hier in te investeren. Op dit moment worden de meeste ico's op het ethereum netwerk uitgebracht. Je koopt de tokens dan met Ethereum.

Meedoen met ons kan vanaf 5 Ether.

 

 Meer informatie? Vraag ons advies via één van onderstaande buttons.