© 2018 by CASH - Cryptocurrency, Advies, Support & Handel

Trading heeft een voordeel en een nadeel. Hoewel je je bij mining richt op

long term coins die in waarde zullen toenemen, kent trading dit niet.

Trading gaat om de markt.  Wat gebeurt er nu op de markt, waar zijn de short term winsten te boeken.  Door technische analyse van grafieken en te weten wanneer nieuws een koers zal beïnvloeden wordt er op korte termijn rendement gemaakt. We hebben een zeer divers team gevonden om mee samen te werken waarmee we ervaringen en tips delen die uiteindelijk resulteren en een flexibel en veiliger product.

gemiddeld historisch rendement van 15% per maand.

Contracten zijn minimaal één kwartaal en uit te breiden.

TRADING

Trading is een kunst die niet veel mensen beheersen. Het idee is simpel, buy low and sell high. Maar wanneer weet je dit, waar op kun je dit baseren? Wij maken gebruik van verschillende technische analyses. We werken samen met bewezen succesvolle traders en strategieën die al jaren werken. De grafieken in cryptocurrency werken hetzelfde als op de beurs er is alleen één heel groot verschil. De crypto markt heeft een totaalvermogen dat momenteel ligt rond de 350 miljard dollar. Terwijl dit op de aandelenhandel ongeveer nu op 100 biljoen is.

Een grote aankoop of verkooporder in de aandelenmarkt zal dus veel minder effect hebben op de koers dan dat dit bij cryptocurrency zal zijn. Dit is grotendeels ook de reden waarom deze markt zo volatiel is. De andere kant is dus ook net zo, hoewel je in normale aandelen blij bent met een paar procent per jaar, kun je er gerust rekenen met een factor 10  op crypto trading.

Hoewel we voorzichtig willen zijn met het geven van een forecast

is een maandelijks rendement van 3 tot 7% reëel ingeschat.

Je kunt ons al laten traden voor je vanaf 0.5 btc.

Meer informatie? Vraag ons advies via één van onderstaande buttons.